Tabăra de creație „Valea cu pești” Transfăgărășan

malul-lacului

Viorela și Vintilă MIHĂESCU participă la expoziția organizată la Hotelul „Valea cu Pesti” cu lucrări realizate în tabăra de creație „Melancolia muntelui” organizată în aprilie 2013.

La tabară au participat 15 artiști, arhitectul Crăciun, prieteni din presa de turism. Inițiatorul și organizatorul taberei a fost dl. Dumitru Grecu, patronul firmei împreună cu artistul Aurel Gârjoabă din Curtea de Argeș. Pe toata durata taberei s-au facut fotografii pe care pictorul Mihai Bandac le-a reunit intr-un film. La vernisajul expoziției realizate cu toate lucrarile donate de artiști au venit multi reporteri ai presei și televiziunilor argeșene și de la Travel Mix TV.
Un peisaj fantastic, cu munții Fagărași încă plini de zăpadă, lacul Vidraru chiar sub ferestrele hotelului, plimbarea cu vaporașul pe lac, excursia cu mașina pe Transfăgărășan până la Cabana Capra, la cascade, pădurea plină de flori de primăvară… totul pentru inspirația pictorilor !

Participanți: Nicolae Cațavei, Viorel Crăciun, Eugenia Enescu, Artur Filip Gherman, Aurel Gârjoabă, Rareș Kerekeș, Viorela Mihăescu, Vintilă Mihăescu, Gisela Moldoveanu, Simona Neață, Adrian Radu, Corina Rob Ditan, Ana Maria Vasilescu și Teodor Vișan.
Invitați: Monica Gheorghiu (Turism-Club) și Mihai Bandac, pictor.
Imagini de pe tot parcursul taberei puteți vedea aici

AfisÎn holul hotelului, afișul evenimentului

Transfagarasan (4)Aurel Gârjoabă, Ana Maria, Monica Gheorghiu, Dumitru Grecu, Vintilă Mihaescu, laângă cabana CapraP1390085Lacul Vidraru, văzut de la fereastra camerei

viorelaViorela, în balconul camerei la „Valea cu pești”V-(2)Viorela Mihăescu – „Cascadă I”
Vio2-(1)
Viorela Mihăescu – „Cascadă II”Vintila-Mihaescu (1)Vintilă, la peisajVintila-Mihaescu (2)Vintilă Mihaescu – „Apariție”Vintila-Mihaescu (4)Vintilă Mihaescu – „Barajul Vidraru”Vintila-Mihaescu (3)Vintilă Mihaescu – „Lacul, primăvara”din-expozitieLucrările, la final și invitația la expozițievidraru-invitatie

Reclame

~ de Viorela Mihăescu pe 2013/05/04.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: